Search
Inquiries: info@phototourspecialist.com

Joël Monster

Comment are off

Na afgestudeerd te zijn als grafisch vormgever en enkele jaren werkzaam te zijn in verschillende commerciële functies in de detailhandel, heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken. Een ideale plek om mijn liefde voor de natuur, creativiteit, oog voor beeld en detail, avontuur en reizen, en klantgerichtheid te combineren.

In 2005 ben ik begonnen met natuurfotografie. Uren en uren achter elkaar te vinden in het gras op zoek naar insecten. Gefascineerd door de onzichtbare wereld om ons heen. Het fotograferen van landschappen begon tijdens vakanties. Het vastleggen van bergen vond ik erg interessant, zeker als je een ‘plat’ Nederland gewend bent. Maar ook in ons eigen landje begin ik de landschappen steeds meer te waarderen, zoals de kust en natuurgebied de Biesbosch.

Altijd op zoek naar de diversiteit van de natuur en hoe dit zo ‘puur’ mogelijk vast te leggen. Landschapsfotografie heeft mijn enthousiasme meer dan gewekt, en is dus logischerwijs mijn ‘hoofdmoot’ geworden. Naast het organiseren van workshops voor landschaps- en macrofotografie, ga ik zelf dikwijls op pad om te genieten van de rust en al het moois wat te vinden is in de natuur. En uiteraard te gaan voor die ‘ene, uitzonderlijke foto’, zodat iedereen mee kan genieten.

 

 

About the author